Sorteer op:

Activity trackers

Bedrukte activity trackers 

Bedrukte activity trackers zijn een mooi en sportief geschenk dat makkelijk werkt en klanten ook vaak langere tijd bewaren en gebruiken. Bij HSG Promotions hebben we diverse activity trackers in het assortiment. Zo is er een hartslagmeter, welke draadloos verbonden is met een rubber/ elastiek om de borst. Ook hebben we een 2-in-1 persoonlijk alarm. Gaat u 's avonds vaak alleen op stap? Dit alarm kan een geluid van 120DB produceren. Ook een stappenteller is onderdeel van het uitgebreide assortiment, evenals een bluetooth smart watch. Een smart watch kan verbonden worden met uw telefoon om zo bijvoorbeeld berichten of notificaties direct op uw smart watch te kunnen zien. 

Activity trackers met logo

De laatste jaren zijn mensen zich steeds bewuster geworden van hoe belangrijk het is om gezond en sportief te leven. Door uw werknemers of relaties een activity tracker met logo cadeau te geven laat u aan ze zien dat u geeft om de gezondheid van de mens. Als deze ook nog eens gepersonaliseerd zijn met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, de bedrijfsnaam of een andere opdruk zullen uw werknemers en relaties deze veel meer gaan gebruiken. Wij kunnen de opdruk op de activity trackers tot wel 4 kleuren plaatsen. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de activity tracker uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Activity trackers met opdruk 

Op de sportvelden of in de zorg, activity trackers zijn door bijna iedereen te gebruiken! Er zijn genoeg passende weggeefmomenten om uw werknemers of relaties even in het zonnetje te zetten. Geef de activity tracker bijvoorbeeld als eindejaars cadeau (voor de goede voornemens in Januari) of als geschenk vlak voor de zomervakantie. U bevorderd de gezondheid bij uw werknemers en relaties, en zij zullen altijd met een positief gevoel aan u terugdenken. Activity trackers zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01