Badge

\"\"Indien u op zoek bent naar professionele badges voor in de gezondheidszorg en daarbuiten, dan bent u bij www.medische-relatiegeschenken.com aan het juiste adres! Medische relatie- geschenken heeft een uitgebreide te bedrukken badges waarmee u uw bedrijf op de kaart kunt zetten. Badges kunnen voor veel verschillende functies gebruikt worden, zoals het personeel achter de balie, als er een rondleiding wordt gegeven of als u een presentatie moet geven. De mogelijkheden zijn oneindig! De badges kunnen voorzien worden van een magneet. Dit werkt zeer eenvoudig en uw kleding wordt niet beschadigd. Deze magneet is niet geschikt voor mensen met een pacemaker! We kunnen de badges voor deze groep ook voorzien van andere opspeldmethoden zoals een traditionele pin, bekijk hiervoor de mogelijkheden per artikel.

Badges kunnen vooraf bedrukt worden met uw logo, maar er zijn ook badges waarbij u zelf uw logo en namen op de badges op de PC kunt maken. Bij elke badge is dit vooraf bepaald en  is te vinden bij artikelinformatie. Met een bedrukte badge kunt u uw naamsbekendheid vergroten en kunnen goed dienen als relatiegeschenk. Bekijk hier al onze badges die geschikt zijn voor in de gezondheidszorg. Deze badges zijn ook erg leuk en functioneel op andere locaties. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend of bestel direct. Mocht u nog vragen hebben over (één van) onze badges, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Badge? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01