Bloeddrukmeter

\"\"Wat is bloeddruk?
Bloed stroomt door uw aderen dat wordt rondgepompt door het hart. Hierdoor ontstaat een druk. Deze veroorzaakte druk wordt de bloeddruk genoemd. Er worden twee waardes gemeten, de boven en de onderdruk, respectievelijk ook wel de systolische en diastolische waarde.

Is het verstandig de bloeddruk te meten?
Niet voor iedereen is het nodig om thuis de bloeddruk te meten. Voor mensen met een hoog risico op hart- of vaatziektes kan het handig zijn. Bijvoorbeeld ook als u rookt, te zwaar bent, veel stress heeft of een hoog cholesterolgehalte heeft is het mogelijk iets voor u om thuis metingen te doen. Een te hoge bloeddruk verhoogt het risico op hart- en vaatziekten. Een hoge bloeddruk heeft meestal geen uiterlijke symptomen. Ook als u medicijnen slikt voor een hoge bloeddruk, kan de aanschaf van een bloeddrukmeter zinvol zijn. Als u twijfelt of het zelf meten van de bloeddruk geschikt voor u is, bespreek dit dan met uw (huis)arts.

Bloeddrukmeters
Er zijn 2 soorten bloeddrukmeters: pols- en bovenarmmeters. Bij een polsbloeddrukmeter houdt u uw arm ter hoogte van het hart. In deze positie beweegt u uw arm en pols eerder dan bij een bovenarmmeter. Een bloeddrukmeter is gevoelig voor beweging. Daarom is het meten via de pols gevoeliger voor fouten. Bij een meting via de bovenarm is de kans op beweging verwaarloosbaar. Enkel door regelmatig zelf uw bloeddruk te meten weet u of u aan te hoge bloeddruk lijdt. U kunt eenvoudig en snel uw bloeddruk meten in uw eigen omgeving met betrouwbare bloeddrukmeters.

Medische relatiegeschenken
Op www.medische-relatiegeschenken.com vindt u een collectie bloeddrukmeters waar u uit kunt kiezen. Onze bloeddrukmeters zijn te bedrukken en zo in te zetten als relatiegeschenk, of gewoon voor eigen gebruik. Bekijk onze collectie hier. Voor advies kunt u altijd even contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bloeddrukmeter? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01