BMI calculator

\"\"Met een BMI calculator kunt u de zo genoemde BMI meten. BMI staat voor Body Mass index en deze staat voor de verhouding van het gewicht en lichaamslengte. Deze index geeft een indicatie van het risico van je lichaamsgewicht. De BMI kan worden berekend voor kinderen en volwassenen van 1 t/m 70 jaar. Voor sommige groepen, zoals Aziaten en hindoestanen, gelden andere grenswaarden, als gevolg van een andere lichaamsbouw.

Bij de BMI kunnen de volgende waardes worden onderscheiden.

  • ondergewicht (BMI van 18,5 of minder)
  • gezond gewicht (BMI van 18,5 - 25)
  • overgewicht (BMI van 25 - 30)
  • obesitas (BMI van hoger dan 30)

De BMI is een indicatie maar geen maatstaf voor uw gezondheid. De BMI houdt bijvoorbeeld geen  rekening met de spiermassa of het beenderengestel. Om er zeker van te zijn of u een gezond gewicht en/of toestand heeft is het nodig om contact op te nemen met uw huisarts.

We hebben een collectie met BMI calculators die u kunt bestellen. Vanaf nu kunt u gemakkelijk uw BMI bijhouden om te kijken of u nog op een gezond gewicht zit. De calculators werken met een schijf die u kunt draaien, zodat u vanzelf uw BMI te zien krijgt. 

De BMI calculator is te bedrukken met uw logo en andere bedrijfskenmerken. Zo kunt u deze inzetten als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Met een BMI calculator als bedrukt relatiegeschenk laat u zien dat u voor gezondheid staat, waarmee u zeker waardering zult verdienen van uw relaties. Bekijk al onze BMI calculators hier.

Mocht u op zoek zijn naar een ander relatiegeschenk of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
www.medische-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BMI calculator? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01