Digitale thermometer

\"\"

Een digitale thermometer, ook wel digitale koortsthermometer genoemd, meet de lichaamstemperatuur. Als u zich niet helemaal lekker voelt kunt u uw temperatuur meten met onze thermometer. De metingstijd geeft hierbij aan hoelang het duurt voordat de lichaamstemperatuur is bepaald. Een koorts- thermometer heeft meestal een bereik tussen de 32 en 44 graden Celsius. De mens heeft een normale lichaamstemperatuur van ongeveer 37 graden Celsius. De lichaamstemperatuur kan fluctueren door de dag heen. Bij een stijging tot 37,9 graden Celsius spreekt men van een verhoging en daarboven van koorts.

U kunt een digitale thermometer inzetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Bij ons kunt u deze laten bedrukken met uw logo en/of andere bedrijfs- kenmerken. Met dit geschenk geeft u niet alleen een origineel maar ook zeker een functioneel geschenk weg. Bij ieder gebruik van de thermometer zullen ze uw logo zien, wat goed is voor uw naamsbekendheid. 

Bent u op zoek naar medische relatiegeschenken? Dan bent u op www.medische-relatiegeschenken.com aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreide collectie medische relatiegeschenk die we kunnen bedrukken met uw logo voor een perfect relatiegeschenk. Heeft u vragen of hulp nodig, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Digitale thermometer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01