Handschoenen

\"\"

Latex handschoenen worden in de gezondheidszorg dagelijks gebruikt.  Hierbij kunt u denken aan ziekenhuizen, tandartspraktijken, klinieken, laboratoria, etc. Een relatiegeschenk dat bestaat uit deze handschoenen zal daarom zeker van pas komen. Op die manier kunt u met een origineel geschenk goede reclame voor uw bedrijf maken.

Onze dozen met handschoenen zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfstekst en andere bedrijfskenmerken. Ook is het mogelijk om aan iedere zijde een bedrukking te plaatsen, zodat uw logo niet te missen is. Bekijk hiervoor de mogelijkheden per artikel. Enkele voorbeelden van boxen die wij in onze collectie hebben zijn piramidevormig, zeshoekig, rechthoekig en vierkante handschoenen boxen. Als er op elke kant van de box een bedrukking geplaatst wordt zal dit een zeer effectief relatiegeschenk voor uw bedrijf zijn. Iedere keer als de bedrukte box bekeken wordt zullen ze uw logo zien, wat goed is voor uw naamsbekendheid van uw bedrijf.

Voor al uw geneeskundig gerelateerde geschenken kunt u uiteraard terecht op www.medische-relatiegeschenken.com. In onze collectie hebben we vele verschillende originele medisch gerelateerde geschenken opgenomen die allen te bedrukken zijn met uw bedrijfs- kenmerken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze te bedrukken handschoenendoosjes. Zoekt u een ander geschenk? Kijk dan gerust eens rond in ons assortiment of neem contact met ons op voor advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenkenbranche kunnen we altijd iets vinden wat goed bij u past. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Handschoenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01