Hartslaghorloge

\"\"Het hart is het belangrijk orgaan van de mens dat verantwoordelijk is voor het rondpompen van het bloed. Deze pompbeweging wordt ook wel de hartslag genoemd. De hartslag van de mens ligt tussen 60 en 80 slagen in rust. Met behulp van een hartslaghorloge kan de hartslag gemeten worden. Deze kunt u gebruiken om uw hartslag te controleren, maar kan ook gebruikt worden om tijdens het sporten de inspanning te meten. U doet de horloge om uw pols waarna de hartslag gemeten zal worden. Enkele horloges werken met een band, bekijk hiervoor de mogelijkheden per artikel.

Bij ons kunt u bedrukte hartslagmeters bestellen met bedrukking. Zo kunnen we uw logo op het horloge zetten zodat u deze kunt inzetten als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Met een bedrukt relatiegeschenk zal uw naamsbekendheid zeker toenemen. Een hartslaghorloge zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Mocht u nog vragen hebben over het hartslaghorloge dan kunt u contact met ons opnemen.

www.medische-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Hartslaghorloge? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01