Horloge voor verpleging

\"\"In de verpleging wordt veel aandacht besteed aan de hygiëne. Medische relatiegeschenken heeft het alternatief voor de polshorloge, een horloge voor in de verpleging. Dit horloge kan bevestigd worden aan uw kleding, waardoor u deze niet met uw handen hoeft aan te raken. De wijzerplaat is omgekeerd zodat u deze makkelijk kunt bekijken.

Als u op zoek bent naar een horloge voor in de verpleging, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie aan verpleegsterhorloges die u kunt bekijken. Daarnaast zijn deze horloges vaak te verkrijgen in diverse kleuren, waardoor u zeker een horloge kunt vinden dat bij u past.

Het is ook mogelijk de verpleging horloges te personaliseren. Deze zijn goed in te zetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Uw bedrukking, bijvoorbeeld u logo en bedrijfstekst, op een verpleeghorloge zal zeker een positieve invloed hebben op uw naamsbekendheid.    Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Horloge voor verpleging? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01