Injectiespuit markeerstift

\"\"De leukste markeerstift voor in de medische sector, is toch wel de injectiespuit markeerstift. Het is een traditionele markeerstift in de vorm van een injectiespuit, waarmee u uw belangrijke informatie kleur kunt geven. We hebben deze markeerstift in een aantal verschillende kleuren en varianten, zodat er altijd iets bij zal zitten wat aan uw wensen zal voldoen. U kunt al onze markeerstiften vinden in de categorie, markeerstiften.

De injectiespuit is te bedrukken met uw logo, bedrijfstekst of andere bedrijfskenmerken. Met dit originele relatiegeschenk voor in de gezondheidszorg kunt u goede reclame maken voor uw bedrijf, door deze uit te delen op grote informatiemarkten, open dagen etc. Met dit leuke bedrukte relatiegeschenk zult u zeker indruk maken op uw relaties, wat erg goed zal zijn voor uw naamsbekendheid. Omdat een markeerstift een item is wat dagelijks gebruikt kan worden, zal uw logo ook veel worden gezien, wat dit tot een zeer effectief relatiegeschenk maakt.

Enkele injectiespuit markeerstiften zijn ook voorzien van een schrijfgedeelte. Ook hebben we injectiespuiten met enkel een schrijfgedeelte, die u kunt bekijken op deze pagina. Mocht u op zoek zijn naar een compleet ander relatiegeschenk, dan kunt u rondkijken in ons assortiment of contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Injectiespuit markeerstift? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01