Knelverband

\"\"

Een knelverband, ook wel tourniquet genaamd, is een verband dat om een ledemaat wordt gelegd om ernstige bloedingen te stoppen. Een tourniquet mag alleen gebruikt worden als er het risico wordt gelopen dat de patiënt doodbloed. De tourniquet kan namelijk schade aanbrengen aangezien de ledemaat volledig wordt afgesloten van de bloedcirculatie. Daarom wordt de knelverband alleen gebruikt als laatste redmiddel. Als er veel helderrood bloed uit de wond stroomt en het niet lukt om de bloeding te stelpen, dan bestaat er een kans dat de patiënt doodbloedt. In dit geval is de tourniquet van grote waarde. Daarnaast moet de patiënt naar het ziekenhuis. Breng de tourniquet aan tussen de wond en het hart. Leg deze 10-15cm van de wond af en plaats het nooit op een wond, (bot)breuk of gewricht. Noteer de tijd dan de tourniquet is aangebracht.

Onze knelverbanden zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfstekst en andere bedrijfs- kenmerken. Hierbij kunnen we bedrukken op de gesp en op de band. Bekijk de mogelijkheden per artikel. Mocht er een ongeluk gebeuren waarbij uw knelverband gebruikt wordt, zullen ze uw bedrukking zien. U redt niet alleen levens, maar u maakt ook nog eens promotie voor uw bedrijf. Bij een ongeluk zijn er meestal vele omstanders, die alleen ook uw logo zullen zien. Zo bereikt u met één geschenk, vele mensen.

Mocht u nog hulp nodig hebben bij het kiezen van het perfecte relatiegeschenk kunt u altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring met relatiegeschenken kunnen we er altijd voor zorgen dat we een relatiegeschenk voor u vinden die bij uw bedrijf past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Knelverband? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01