Koelpad

\"\"

Koelpads zijn ideaal om dingen te koelen, bijvoorbeeld bij een blauwe plek of bij hoofdpijn. Het handige aan onze koelpads is dat deze zowel als koel- en als hotpad te gebruiken zijn. Leg hem hiervoor respectievelijk in de vriezer of magnetron. Het verwarmen van de pad zal zeker van pas komen in de winter! We hebben koelpads speciaal geschikt voor kinderen (met een leuke opdruk), maar ook neutrale koelpads. Bekijk al onze koelpads hier.

Ons assortiment koelpads is in te zetten als bedrukt relatiegeschenk. Zo kunnen we u logo en bedrijfstekst op een koelpad zetten. Terwijl u de pijn verlicht bij uw relaties zullen ze uw logo zeker onthouden, wat goed is voor uw bedrijf. Daarnaast zullen de koelpads door meerdere mensen gebruikt kunnen worden, waardoor u nog meer mensen zal bereiken met uw boodschap. Dit geschenk kan natuurlijk ook gewoon voor in eigen huis gebruikt worden waar deze prima van pas kan komen.

Voor al uw medische relatiegeschenken kunt u terecht op www.medische-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Koelpad? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01