Medische USB stick

\"\"Als u op zoek bent naar een USB stick met het thema ‘Medisch’, dan bent u hier aan het goede adres. We hebben een uitgebreide collectie usb-sticks in deze doelgroep. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verpleegsters en doktoren. Hierop kunt u al uw bestanden veilig en op één centrale plaats bewaren. De USB sticks zullen zeker in de smaak vallen bij ziekenhuizen en andere zorginstellingen. 

Medische USB sticks zijn ook geschikt als reclamedrager. We kunnen deze personaliseren met uw bedrijfskenmerken, zodat u deze kan inzetten als relatiegeschenk. Een bedrukte USB stick is een erg persoonlijk geschenk, waarmee u uw bedrijf goed kunt promoten. Als u op zoek bent naar een origineel geschenk, dan is een medische USB stick een leuk idee.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Medische USB stick? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01