Meetlint

\"\"

Met behulp van een meetlint kunt u van alles opmeten. Ook in de gezondheidszorg worden vele meetlinten gebruikt, bijvoorbeeld om uw lichaamslengte op te meten. Het voordeel van een meetlint is dat deze buigzaam is, waardoor u ook voorwerpen met een convexe vorm kan opmeten. Een meetlint kan gemaakt zijn uit verschillende materialen, bekijk hiervoor de informatie per product.

Bekijk onze collectie meetlinten hier.

We kunnen meetlinten met opdruk leveren aan uw bedrijf, zodat u deze kunt inzetten als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Met een functioneel relatiegeschenk zoals een bedrukt meetlint weet u zeker dat dit een goed effect zal hebben op uw naamsbekendheid. Het relatiegeschenk zal dan namelijk veel gebruikt worden, waardoor uw logo vaak gezien wordt. 

Indien u op zoek bent naar een ander medisch gerelateerd relatiegeschenk, bent u op www.medische-relatiegeschenken.com op het juiste adres. We hebben een zeer uitgebreide collectie te bedrukken relatiegeschenk waarmee u uw bedrijf goed kunt promoten. Ook kunnen deze artikelen in eigen huis goed van pas komen. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van een relatiegeschenk kunt u altijd contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Meetlint? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01