Pillendoosje

\"\"Een pillendoosje zorgt er voor dat u nooit meer vergeet uw pillen in te nemen. Deze zijn verkrijgbaar in vele varianten. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren, maar ook uit de indeling van het pillendoosje, bijvoorbeeld weekindeling/dagindeling of drie/vier vakken. Daarnaast bieden wij u bijvoorbeeld ook pillendoosje met alarm, sleutelhangers, en een pillendoosje met naaisetje. Door de ruime keuze aan pillendoosjes, zullen er altijd wel een aantal bijzitten die u zullen bevallen.

Bij ons kunt u diverse pillendoosjes bestellen en laten bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Met uw bedrukking op een van de pillendoosjes heeft u een uitstekend relatiegeschenk in handen. Aangezien deze dagelijks gebruikt worden, zal uw logo vaak en door veel mensen gezien worden. Een bedrukt pillendoosje zal een erg goede invloed hebben op uw naamsbekendheid.

Bedrukte pillendoosjes zijn erg leuk voor in ziekenhuizen en zorginstellingen, waar deze goed gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn deze bedrukte geschenken ook functioneel voor in huis. Doordat het pillendoosje op veel plaatsen goed gebruikt kan worden, kunt u veel mensen bereiken met uw logo en tekst. Mocht u nog vragen hebben over het pillendoosje, neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Pillendoosje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01