Pleisters

\"\"Onze pleisters hebben als doel uw wonden gemakkelijk en zo comfortabel mogelijk te verzorgen. De huid is een essentieel deel van het menselijk lichaam. De pleisters zijn erg populair bij huisartsen en ziekenhuizen om weg te geven aan de klant of het personeel.

Onze pleisters zijn stuk voor stuk te bedrukken met uw bedrijfskenmerken of promotietekst. Pleisters met bedrukking kunnen uw bedrijf optimaal promoten terwijl het een ander helpt bij verwondingen. De bedrukte wondverzorging relatiegeschenken kunnen uw bedrijf optimaal promoten doordat het onder de ogen komt van een groot publiek. Reclame maken voor uw bedrijf is op deze manier simpel, veilig en met de producten helpt u anderen.

Op de site www.medische-relatiegeschenken.com vindt u een ruim assortiment aan medische relatiegeschenken, zodat u altijd iets kunt vinden wat bij uw past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Pleisters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01