Reflexhamer

Een reflexhamer is een neurologisch onderzoeksinstrument. De neurologie houdt zich bezig met de diagnostiek en de behandeling van ziekten van de hersenen, het ruggenmerg en de zenuwen. Met een reflexhamer kunnen de reflexen worden getest, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en kniepeesreflex. Een goede reflexhamer heeft genoeg massa nodig om de reflex op te kunnen wekken. De reflexhamers komen in verschillende varianten, waarvan we er hieronder twee zullen uitlichten.

 

\"\"Buck reflexhamer - Met de Buck reflexhamer heeft u de mogelijkheid om als reflexhamer te gebruiken en te sensibiliteit te onderzoeken. De hamer ligt makkelijk in de hand en heeft twee kunststof koppen van verschillende grootte. Het handvat is van metaal. Een Buck reflexhamer bevat naast de hamer ook nog een naald en/of kwast. Bekijk hiervoor de opties per artikel. Hiermee zijn de pijn- en tastgevoeligheid te testen.  De hamer is licht van gewicht en makkelijk in gebruik.

 

 

 

\"\"Taylor reflexhamer - De variant Taylor lijkt op een bijltje. De reflexhamer heeft een bot rubberen kop. Ook deze hamer wordt gebruikt voor neurologische onderzoeken om spierrekkingsreflexen op te wekken. Hierbij kunt u denken aan de achillespeesreflex, duimmuis, voetzool en kniepeesreflex. De kop van de hamer moet genoeg massa hebben voor een goede reflex.

 

 

 

 

Onze reflexhamers zijn te bedrukken met uw logo en bedrijfstekst. Zo kunt u reclame maken met uw eigen bedrukt reflexhamer. Met dit originele relatiegeschenk zult u zeker indruk maken bij uw relaties! Bij ieder gebruik van de reflexhamer zullen ze uw opdruk weer zien wat goed is voor uw naamsbekendheid. De bedrukte reflexhamer zal zeker van pas komen in het ziekenhuizen en andere zorginstellingen, maar kan ook thuis van pas komen. Bekijk hier onze collectie reflexhamers. Een offerte aanvragen is gemakkelijk, gratis en vrijblijvend.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Reflexhamer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01