Tissues

\"\"We hebben vele verschillende tissuesdozen in alle soorten en maten in ons assortiment opgenomen. Zo heeft u altijd genoeg keuze en vindt u waar u naar op zoek was. Tissues kunnen van pas komen in heel veel verschillende situaties. Daarom is het handig om altijd een tissuebox in de buurt te hebben mocht u die nodig hebben. Ook in de gezondheidszorg worden er vele tissues gebruikt. Denkt u hierbij aan het ziekenhuis, de tandarts en de apotheker. Tissues als relatiegeschenk in de medische sector komen dus ook zeker goed van pas.

Onze tissuedozen zijn stuk voor stuk te bedrukken met uw bedrijfsinformatie, zoals uw logo. Omdat deze bedrukking door kan lopen rondom de box is het vanaf iedere kant al meteen duidelijk dat is uw relatiegeschenk was. Super effectief voor uw naamsbekendheid. Indien u op zoek bent naar een ander medisch relatiegeschenk dan kunt u deze zeker vinden op onze site. Dankzij onze uitgebreide collectie medische relatiegeschenken hoeft u nooit lang te zoeken voor u uw geschenk gevonden heeft. Samen met een mooie bedrukking vormt dit een geschenk om trots op te zijn, waarmee u goed uw bedrijf kunt promoten. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een relatiegeschenk kunt u altijd contact met ons opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Tissues? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01