Verbandschaar

\"\"

Verbandscharen zijn scharen, zoals de naam als zegt, om verband mee te knippen. Deze scharen hebben een andere vorm dan normale scharen voor papier, omdat ze voor andere doeleinden bestemt zijn. Een verbandschaar zit vaak bij onze eerste hulp sets, maar zijn ook los verkrijgbaar via onze categorie medische instrumenten

We kunnen verbandscharen met bedrukking leveren aan uw bedrijf. Wat dacht u van een verbandschaar met uw logo erop? Zo weet u zeker dat u een functioneel en origineel relatiegeschenk in handen heeft, wat erg goed zal zijn voor uw naamsbekendheid. Door deze geschenken weg te geven aan uw relaties zal u vertrouwen bij ze opwekken, wat in de toekomst in uw voordeel zal werken. 

Mocht u op zoek zijn naar een ander (bedrukt) relatiegeschenk of heeft u vragen over relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op voor advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche kunnen we u altijd van goed advies voorzien.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Verbandschaar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01