Verpleegstershorloge

\"\"

Verpleegstershorloges zijn de laatste tijd steeds meer in opkomst. Dit horloge wordt niet om de pols gedragen maar aan de kleding bevestigd. De wijzerplaat van het horloge is omgedraaid, zodat deze bekeken kan worden zonder deze aan de raken. Een verpleegstershorloge wordt veel gebruikt in de zorg door verplegers en verpleegsters, omdat hier goed gelet wordt op hygiëne. Vandaar dat een verpleeghorloge een uitstekende vervanging is voor de polshorloge. Deze waren oorspronkelijk bedoeld voor in zorginstellingen, maar kunnen ook goed hierbuiten gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan arbeid waar de handen veel gebruikt worden.  

Verpleegstershorloges zijn te personaliseren met uw logo/bedrijfstekst. Dankzij de functionaliteit van de verplegerhorloges, zullen deze vaak gebruikt en dus bekeken worden. Dit zal erg goed zijn voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een bedrukt verpleegstershorloge als relatiegeschenk zal zeker in de smaak vallen bij uw relaties.

Wij van Medische Relatiegeschenken bieden u verschillende soorten verpleegstershorloges, zodat er altijd wel een verpleegsterhorloge bij zit die u zal bevallen. Een bedrukte verpleegstershorloge is natuurlijk extra leuk! Daarnaast zijn deze horloges ook nog in een aantal kleuren beschikbaar. Ook hebben we goedkope horloges, zodat deze voor iedereen betaalbaar zijn. Mocht u nog vragen hebben over een (bedrukte) verpleegstershorloge, neem dan contact met ons op.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Verpleegstershorloge? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01