Sorteer op:Beschermhandschoenen

Bedrukte beschermhandschoenen

Bedrukte beschermhandschoenen zijn een zeer geschikt middel om de verspreiding van zowel bacteriën als virussen te voorkomen. Doordat luchtdeeltjes en bacteriën niet op blote handen terechtkomen maar op de beschermhandschoenen is de kans dat u besmet raakt met een virus vele malen kleiner. Bij Medische-relatiegeschenken.com heeft u keuze uit een ruim assortiment aan beschermhandschoenen. Zo kan u onder andere kiezen uit beschermhandschoenen van Vinyl en Nitril. De handschoenen hebben een uitstekende pasvorm en zijn van uitstekende kwaliteit. Wat voor soort beschermhandschoenen u ook naar op zoek bent, bij Medische-relatiegeschenken.com gaat u ze sowieso vinden!

Beschermhandschoenen met logo

Wanneer u beschermhandschoenen wil bestellen kan u ervoor kiezen om deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. De beschermhandschoenen zelf zijn niet bedrukbaar, maar de doos kan wel gepersonaliseerd worden. Dit doen wij door middel van een sticker met uw naam, tekst, logo en/of slogan op de doos van de beschermhandschoenen te bevestigen. Door de doos van de beschermhandschoenen te voorzien van uw naam, tekst, logo en/of slogan kan u de doos gemakkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Een groot voordeel van het personaliseren van de doos beschermhandschoenen is dat uw bedrijf nog eens extra opvalt bij de gebruikers van de beschermhandschoenen. Hierdoor zal uw bedrijf zeker langer blijven hangen.

Beschermhandschoenen bestellen

Wanneer u ervoor kiest om beschermhandschoenen te bestellen heeft u een perfect middel in handen om voor extra hygiëne te zorgen. De beschermhandschoenen zijn ideaal voor werknemers in het ziekenhuis, tandartsen of apotheken. Daarnaast zijn de beschermhandschoenen zeer geschikt om uit te delen aan personeel wat veel in aanraking komt met klanten. U kunt hierbij denken aan vakkenvullers, caissières, kapsters en bezorgers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01