Geneeskundige sector

De geneeskundige sector is erg groot. Hierin zitten bijvoorbeeld de ziekenhuizen, apothekers, verzorgingstehuizen, onderzoekslaboratoria, etc. Speciaal voor deze sector hebben we een site met medische relatiegeschenken. Met een geneeskundig relatiegeschenk kunt u bijvoorbeeld een geschenk weggeven aan patiënt of personeel, of u kunt het gebruiken als promotioneel artikel voor uw bedrijf op een informatiemarkt. De mogelijkheden zijn enorm. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke gum met opdruk?

We kunnen de relatiegeschenk bedrukken voor u naar uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw logo en bedrijfstekst of gewoon een persoonlijk bericht. Op medische relatiegeschenken is het allemaal mogelijk! Dankzij ons ruime assortiment zult u altijd het perfecte artikel voor kunnen vinden waar u naar op zoek was.

Mocht u nog vragen hebben over één of meerdere geschenken, dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Deze zullen dankzij hun jarenlange ervaring in de relatiegeschenkenbranche altijd een advies op maat voor u hebben.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01