Sorteer op:Bureau Accessoires

Bedrukte bureauaccessoires

Bedrukte bureauaccessoires zijn een must voor iedereen die veel aan een bureau werkt. Wij bieden u bij medische relatiegeschenken bijvoorbeeld markeerstiften  of balpennen in de vorm van een injectiespuit aan, maar ook meer algemene vormen zoals in de vorm van een lipstick. Onze bedrukte medische geschenken zijn erg leuk voor in de gezondheidszorg, maar kunnen ook op andere locaties een goede indruk achterlaten bij uw relaties. De medische bureauaccessoires vallen op. Zeker als de accessoires in de werkomgeving liggen worden deze door veel mensen gebruikt en zien veel mensen de bedrukte producten. Onze bedrukte bureauaccessoires zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Bureauaccessoires met logo

Natuurlijk is het mogelijk om onze bureauaccessoires te bedrukken. Sommige van onze artikelen kunnen in 2 kleuren bedrukt worden, andere zelfs tot 4 kleuren. Dit kan bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, slogan of website. Het bedrukken met uw eigen gegevens is een goede manier om meer naamsbekendheid te genereren. Ook zijn deze bureauaccessoires geschikt voor ieder budget, doordat ze al voor lage prijzen te bestellen zijn. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de medische bureauaccessoires uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Bureauaccessoires met opdruk 

Bureauaccessoires met opdruk kunnen niet alleen ingezet worden als relatiegeschenk of cadeautje voor uw werknemers, maar lenen zich ook goed als promotioneel artikel. Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u graag iets extra's doen voor de klanten die daar komen? Met een bedrukt bureauaccessoire laat u gegarandeerd een goede indruk achter. Artikelen zoals pennen en markeerstiften worden op dagelijkse basis gebruikt en uw logo zal dus veel onder de mensen komen. Ook voor uw eigen werknemers zijn bureauaccessoires met opdruk altijd welkom. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01