Sorteer op:Buttons

Bedrukte buttons

Bedrukte ‘houd afstand’ buttons zijn een ideale manier om mensen er op te attenderen dat zij afstand moeten houden. Een bedrukte button is een perfect middel om op een positieve manier duidelijk te maken dat er afstand gehouden moet worden. Door de ‘houd afstand’ buttons te bestellen draagt ook u uw steentje bij aan het voorkomen van het verspreiden van het virus. Bij Medische-relatiegeschenken.com kunt u kiezen uit diverse soorten ‘houd afstand’ buttons. Zo kan u onder andere kiezen uit een reguliere ‘houd afstand’ buttons en een biologische ‘houd afstand’ button. Wat voor button u ook zoekt, bij Medische-relatiegeschenken.com gaat u de juiste vinden.

Buttons met logo

Wanneer u ervoor kiest om buttons te bestellen kan u ervoor kiezen om deze te personaliseren door de buttons te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de buttons te laten bedrukken is het zeer gemakkelijk om deze helemaal aan te passen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De buttons zijn op diverse prachtige manieren te bedrukken. Door de buttons te bedrukken genereert u bovendien ook nog eens extra naamsbekendheid. Door te buttons te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan zal uw bedrijf extra in de spotlight staan wanneer de button gedragen wordt door de ontvanger!

Buttons bestellen

Door de bedrukte ‘houd afstand’ buttons te bestellen kan u gemakkelijk bijdragen om verspreiding van virussen te voorkomen. De bedrukte buttons zijn zeer geschikt om aan uw werknemers uit te delen om ze op de werkvloer er aan te herinneren dat er afstand moet worden gehouden. Daarnaast zijn de buttons ook ideaal om aan uw personeel uit te delen wanneer zij in een winkel, apotheek, supermarkt of andere plek werken waar ze regelmatig in contact met anderen komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01