Sorteer op:

Hot en cold packs

Bedrukte hot en cold packs

Bedrukte hot en cold packs zijn zakjes die u kunt verwarmen of bevriezen. Sommige hot packs kunnen verwarmd worden door het metalen plaatje te knikken. Deze zakjes kunnen hergebruikt worden, u dient de zakjes hiervoor in kokend water te leggen voor 6 - 8 minuten, zodat de vloeistof weer helder wordt. Ook zijn er hotpacks die verwarmd kunnen worden door deze in warm water of in de magnetron te leggen. Hot packs worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld spierpijn. Cold packs daarentegen dienen voor een paar uur in de diepvries gelegd te worden, zodat deze goed koud zijn. Cold packs worden gebruikt bij kneuzingen. Ook in bevroren conditie blijven deze ice packs flexibel.

Hot en cold packs met logo

Hot en cold packs met logo zijn een extra mogelijkheid om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te genereren. De meeste packs kunnen in 1 kleur bedrukt worden maar er zijn ook packs waarbij dit tot 4 kleuren kan. U heeft hierdoor de vrijheid om uw eigen ontwerp helemaal vorm te geven. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de hot en cold packs uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. De hot en cold packs kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden. 

Hot en cold packs met opdruk

Hot en cold packs met opdruk zijn niet alleen ideaal bij blessures of pijn, maar worden ook in de winter graag gebruikt om bijvoorbeeld de handen te verwarmen. De hot packs kunnen in de jaszak gestopt worden om zo de snijdende kou van buiten iets draaglijker te maken. De hot en cold packs kunnen als relatiegeschenk in worden gezet als kleinigheidje voor de wintermaanden, maar kunnen ook op een beurs of evenement uitgedeeld worden aan potentiële nieuwe klanten. Naarmate deze packs meer gebruikt worden straalt de warmte uit naar uw bedrijf en zal u meer naamsbekendheid genereren.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01