Sorteer op:Houd afstand stickers

Bedrukte sticker

Bedrukte stickers zijn een ideale manier om mensen op een simpele manier duidelijk te maken dat ze afstand moeten houden. De bedrukte stickers zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te voorkomen dat virussen zich verspreiden of om te zorgen dat mensen afstand houden om de privacy te kunnen bewaren. Daarnaast zijn stickers ook perfect om looproutes aan te geven. Bij Medische-relatiegeschenken.com hebben we een uitgebreid assortiment aan stickers die zich schikken tot het informeren van mensen. Door bedrukte stickers te gebruiken beïnvloedt u gemakkelijk het gedrag van uw klanten of medewerkers en zorgt u ervoor dat de hygiëne op orde is.

Stickers met logo

U kunt de medische stickers heel eenvoudig laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Zo maakt u de boodschap om veilige afstand te houden net wat persoonlijker. Door de stickers te laten bedrukken kan u deze makkelijk aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De bedrukking met uw naam, tekst, logo en/of slogan zorgt ervoor dat uw bedrijf langer blijft hangen bij uw klanten. De bedrukking op de vloerstickers is slijtvast en blijft erg lang mooi. Door de stickers te laten bedrukken weten uw klanten dat zij veilig bij u naar binnen kunnen.

Stickers bestellen

Door bedrukte stickers te bestellen zorgt u ervoor dat uw bedrijf ook met extra veiligheidsregels kan blijven draaien. De bedrukte stickers zijn perfect om op de werkplek van uw werknemers aan te brengen om uw werknemers te attenderen dat zij afstand moeten houden van elkaar. Daarnaast zijn de ‘houd afstand’ stickers perfect voor apotheken zodat de privacy van klanten eenvoudig te beschermen is. Verder zijn de stickers perfect voor in supermarkten, kledingwinkels, kantoren, balies en wachtruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01