Sorteer op:Verpleeghorloges

Medische horloges zijn van levensbelang voor de patiënt. Tijd kost geld en geld is nodig om levens te redden. De medische horloges zijn uitgerust met een plastic label waardoor het gemakkelijk in het zicht van de arts te hangen is. De arts heeft zo altijd zicht op de tijd waardoor hij altijd op tijd bij de patiënt kan zijn. Verpleegster horloges die voor medische redenen worden gebruikt zijn meestal uitgerust met een timer waardoor ook in het lab de dokter steeds op tijd is. Medische horloges kunnen levensreddend zijn waardoor ze ideaal in het plaatje van onze medische relatiegeschenken website passen. De verpleegster horloges zijn populaire relatiegeschenken voor alle zorginstellingen.

De medische horloges zullen altijd in het zicht van de arts en de patiënt zijn waardoor ze ideale promotiemiddelen zijn. Door ons uw bedrijfskenmerken op de verpleegster horloges te laten bedrukken zal uw naamsbekendheid gegarandeerd stijgen. Grijp deze kans om op een unieke wijze reclame te maken voor uw bedrijf. Wij bedrukken niet alleen de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de medische klokken, maar kunnen ook uw promotietekst op een medische klok bedrukken. Maak dus nu reclame met de medische klok en geef dit unieke relatiegeschenk weg aan uw klanten of personeel.

Wij van www.medische–relatiegeschenken.com staan altijd voor u klaar met antwoorden op uw vragen. Neem gerust contact met ons op en wij zullen u te woord staan.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01