Sorteer op:Naambadges

Bedrukte naambadges

Bedrukte naambadges zijn in vele sectoren en op vele momenten in te zetten. Een bedrukte naambadge kan zorgen voor een hoge herkenbaarheid van uw bedrijf en uw medewerkers en laat een professionele indruk achter bij uw klanten/ gasten. In het assortiment van medische-relatiegeschenken zijn er verschillende soorten badges die u kunt bestellen. Zo hebben wij naambadges met een sterke magneet, welke u aan uw kleding kunt bevestigen zonder dat deze gaatjes achterlaat. Deze naambadge is niet geschikt voor mensen met een pacemaker! Ook hebben wij diverse kaarthouders in het assortiment waar bijvoorbeeld een identiteitskaart in geschoven kan worden. Deze kaarthouders kunnen bevestigd worden aan een lanyard.

Naambadges met opdruk

De naambadges in het assortiment van medische-relatiegeschenken kunnen op diverse manieren bedrukt worden. Zo kan onze naambadge met magneet bijvoorbeeld in full colour bedrukt worden. U kunt hier bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan op laten drukken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een beperkt aantal kleuren! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de naambadges uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Naambadges met logo

Naambadges met logo kunnen op vele plekken worden ingezet. Naast dat naambadges zorgen voor herkenbaarheid, hebben deze nog meer functies. Zo zorgen naambadges ervoor dat u uw klanten, gasten, patiënten of cliënten persoonlijker kunt benaderen, als zij uw naam weten zorgt dat voor een persoonlijker contact. Ook kunnen naambadges uw gasten bepaalde informatie geven. Werkt u bijvoorbeeld in een reisbureau of een VVV-kantoor? U kunt de talen die uw medewerkers spreken op de badge drukken, zodat uw klanten weten wie zij het beste in hun eigen taal aan kunnen spreken. Hiernaast worden naambadges ook veel ingezet bij congressen, beurzen, achter de balie, in een winkel, in de bediening of als zorgmedewerker in een ziekenhuis of verzorgingstehuis. De naambadges met logo kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01