Sorteer op:Nagelvijlen

Bedrukte nagelvijlen

Bedrukte nagelvijlen zijn met name voor vrouwen maar zeker ook voor mannen een welkom geschenk. Met een nagelvijl haalt u scherpe randjes weg en voorkomt u het splijten of barsten van de nagels. Ook geeft u met een nagelvijl uw nagels de gewenste vorm en lengte. Het is het beste om de nagels in een enkele richting te vijlen. Het heen en weer bewegen van een nagelvijl is slecht voor de nagels, omdat deze hierdoor eerder zullen scheuren of splijten. Onze nagelvijlen zitten in een doorzichtige beschermhoes en kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.

Nagelvijlen met logo

Nagelvijlen met logo zijn niet alleen handig in gebruik maar vergroten ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf. Op de nagelvijl is er ruime voor een logo of ander ontwerp aan de achterzijde. Wij kunnen deze op verschillende manieren bedrukken. Bij een formaat van 95x9 mm bedrukken wij deze in full colour. Bij een formaat van 70x12 mm kunnen wij tot 4 kleuren bedrukken en bij een formaat van 90x9 mm bedrukken wij in 1 kleur. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de nagelvijl uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Nagelvijlen met opdruk

Bestaan uw klanten vooral uit vrouwen? Of verkoopt u veel producten die gericht zijn op vrouwen? Het is dan een slim idee om nagelvijlen te bedrukken met uw logo of gegevens. Geef een gepersonaliseerde nagelvijl cadeau bij een aankoop of gebruik het als promotioneel artikel als u op een beurs of evenement staat. Onze nagelvijlen zijn geschikt voor ieder budget. Doordat ze al in kleine oplagen te bestellen zijn is het aanschaffen van de nagelvijl geschikt voor zowel grote als kleinere bedrijven. Bent u opzoek naar een setje met onder andere een nagelvijl, nagelknipper, schaartje etc.? Kijk dan eens bij onze manicuresetjes!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01