Sorteer op:

Pennen en schrijfwaren

Bedrukte pennen en schrijfwaren

Bedrukte pennen en schrijfwaren zijn onmisbaar in het medische werkveld. In het assortiment zitten diverse balpennen of markeerstiften, welke in meerdere kleuren te bestellen zijn. Zo hebben wij een markeerstift in de vorm van een spuit die in fluorescerend fuchsia, groen of geel te bestellen is. Door het transparante materiaal van de markeerstift is de kleur ook door de spuit heen te zien en ziet u ook direct wanneer deze op dreigt te raken. Ook hebben wij een balpen in het assortiment in de vorm van een tube met schroefdop of in de vorm van een injectiespuit. De balpen bevat blauwe inkt. Bedrukte pennen en schrijfwaren worden niet alleen door artsen en verpleegkundigen regelmatig gebruikt maar kunnen ook op andere werkplekken niet ontbreken.

Pennen en schrijfwaren met opdruk

Pennen en schrijfwaren met opdruk kunnen bij ons besteld worden. De gekozen pen of markeerstift kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst. U kunt hierbij denken aan een gepersonaliseerde boodschap, maar ook aan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de pennen en schrijfwaren uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Pennen en schrijfwaren met logo

Pennen en schrijfwaren worden overal veel gebruikt. Natuurlijk zijn pennen en markeerstiften in de vorm van medische objecten erg leuk voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of dierenklinieken, maar ook deze kunnen overal gebruikt worden. Een pen veranderd gemiddeld 7 keer van eigenaar en wordt met uw logo erop dus door veel mensen gezien. Naast dat u zorgt voor een gebruiksmiddel dat op dagelijkse basis gebruikt wordt, zorgt u ook voor meer naamsbekendheid voor uzelf. Pennen en schrijfwaren met logo kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01