Sorteer op:Tissues

Tissues zijn onmisbaar in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, maar in huis voor eigen gebruik komen ze ook vaak van pas. Medische relatiegeschenken heeft een grote collectie met te bedrukken tissue boxen. We bieden u veel verschillende boxen met andere hoeveelheden tissues, zodat u de tissuebox waar u naar op zoek bent bij ons kunt vinden.

De boxen zijn volledig te bedrukken naar uw wensen, zodat u vanuit elke hoek uw logo of tekst ziet. Hierdoor is dit een leuk bedrukt relatiegeschenk waarmee uw naamsbekendheid zeker zal toenemen. Door zijn functionaliteit zal de uw logo ook dagelijks gezien worden, wat ook bijdraagt aan een verbetering van uw naamsbekendheid.

Als u op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk voor uw bedrijf met het thema medisch, kunt u altijd terecht op www.medische-relatiegeschenken.com voor al uw geschenken. Hier is het mogelijk onze producten te laten bedrukken met uw logo, bedrijfstekst en andere bedrijfskenmerken. Bekijk hiervoor de mogelijkheden per product. Met een bedrukt relatiegeschenk zult u zeker een goede indruk maken bij uw relaties, wat goed zal zijn voor uw bedrijf. Mocht u nog vragen hebben over tissues of andere geschenken, neem dan gerust contact met ons op. 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01